Pagal zodiako ženklą

2024 metų horoskopas Vėžiams

Išsamus 2024 metų horoskopas Vėžių zodiako ženklui.

Ateina sudėtingi metai

Tai metai, kurie prasidės vangiai. 2024 m. bus šiek tiek sudėtingi Vėžio zodiako ženklo gyventojams. Saturno tranzitą Ožiaragyje ir jo maišos aspektą jūsų ženkle bus sunku pragyventi. Tačiau žinoma, kad Saturnas apdovanoja už sunkų darbą ir pastangas. Todėl tikėtina, kad visi tie vėžio zodiakai, kurie gali prakaituoti, gali ir  pagerinti savo likimą. Tuo pačiu metu Jupiteris skries per Vandenį, kuriame bus kliūčių. Svarbu būtų nuolat sunkiai dirbti ir kurti naujus planus.                    

Atėjus 2024 metams, pajamos nuolat augs. Kadangi Jupiteris yra siekiantis Liūto pajamų namas, tai bus metų pajamų gerinimo priežastis. Pamatysite, kad grynųjų pinigų likutis didėja ir tai pagerins jūsų likimą. Tačiau Saturno aspektas ant jūsų ženklo iš Ožiaragio paskatins jus padidinti išlaidas. Taip pat pastebėsite padidėjusias išlaidas dėl Jupiterio tranzito per Vandenio zodiako ženklą. Venkite pagundų ir neišlaidaukite be reikalo.

Nesusikalbėjimas su savo partneriu

Atsižvelgiant į asmeninį ir romantišką Vėžio gyvenimą, metai bus šiek tiek sunkūs, nes nesusipratimai bus kovų priežastis. Saturnas partnerio namuose ir jo aspektas ant jūsų ženklo bus priežastis nesusipratimams metų viduryje nuo 2024 m. gegužės iki rugsėjo. Maždaug šiame etape Saturnas taip pat atsižvelgs į romantikos ir meilės namus, kurie sukels nuolatines kovas ir asmenybės susidūrimus. Šiais metais patariama nebūti griežtu ir užsispyrusiu.

Palietus romantikos ir meilės problemas, reikėtų išanalizuoti ir kitas gyvenimo sritis. Tokie kaip švietimas ir mokslas. 2024 metai iš studentų pareikalaus daugiau pastangų. Nesitikėkite, kad sėkmė padės pagerinti jūsų likimą, nes tai atims jūsų galimybes užsitikrinti gerus pažymius. Vėlgi, vidutiniai metai yra įgūdžiams, kurie pagerina mokymąsi formaliajame švietime. Tačiau galite imtis profesinio mokymo, kad patobulintumėte savo žinias, nes savo žinias pritaikysite įprastoje praktikoje. Tai leis jums tobulinti savo darbo žinias ateinančioms dienoms.

Jūs pasieksite stabilumo karjeroje

Turint žinių, noras užsidirbti per tinkamą karjerą šiais metais taip pat bus didelis. Vėžiai, kurie ieškojo stabilumo karjeroje, tokį ras. Liks daugiau darbo ir mažiau laiko laisvalaikiui. Dėsite dvigubas pastangas, kad pajustumėte save savo įmonėje ir organizacijoje. Šios jūsų pusės pastangos suteiks jums sėkmės ir pakels jūsų poziciją. Be to, metai turi būti atsargūs tiems, kurie ketino dirbti su partnerystės verslu. Jūsų ženklo siekiantis Saturnas neleis jums lengvai progresuoti.

Kartu su gera karjera taip pat svarbi sveikata ir tai yra viena iš sričių, kur Vėžiai  turės būti atsargūs. Kadangi Saturnas yra nuosavame name, jis padarys jus gana vangius ir neleis jums mėgautis geru miegu. Įtampa ir nerimas bus nuolatiniai palydovai. Tačiau geroji dalis yra ta, kad Jupiterio tranzitas ant Vandenio ženklo šiais metais neturės rimtų negalavimų. Tai bus jūsų sveikatos pažanga.

Pagaliau 2024 metais bus gerai sukaupta turto. Tačiau turtas gali būti sukurtas tik tinkamai naudojant pinigus. Vėlgi, vedybinis gyvenimas matys tam tikrų sutrikimų, jei jau esate vedęs. Laimei, Jupiterio kelionė Vandenio Zodiako ženklu suteiks tam tikrą paramą iš vyresniųjų, kurie įgalins tarpininkavimą ir išspręs nuomonių skirtumus. Jei ieškote partnerio vedyboms, idealiausia reikėtų palaukti tam tikro laiko, kol įsikursite visam laikui.