Pagal zodiako ženklą

2024 metų horoskopas Žuvims

Išsamus 2024 metų horoskopas Žuvies zodiako ženklui.

Svajonės gali išsipildyti, jei stengsitės

2024 m. greičiausiai iš pradžių jums duos nevienareikšmiškus rezultatus. Metų pradžioje ženklų valdovas Jupiteris yra gerai pastatytas 11-ajame laimėjimų name. Nors ir nusilpęs, tai būtų džiuginantis, nes Saturno ir Jupiterio jungtis greičiausiai atneš nuolatinę pažangą. Yra tikimybė, kad jūsų noras gali būti įgyvendintas, atsižvelgiant į pastangas, kurias pritaikysite. Tai leis jums jaustis užtikrintai.

Tikėtina, kad metų pradžioje labai išaugs pajamos ir išlaidos. Tam tikromis dienoms galite sutaupyti daugiau, ir tai gali suteikti šiek tiek atokvėpio ateičiai. Šis procesas gali tęstis iki 2024 m. balandžio pabaigos, tada pajamų srautas stabilizuosis, kad tik padengtų išlaidas. Turėsite apsisaugoti nuo staigaus šuolio ar išlaidų padidėjimo. Geras planavimas gali paversti įvykius jūsų naudai.

Nauji ryšiai ir finansinis stabilumas

Tiesą sakant, metų pradžioje galite dalyvauti daugelyje socialinių susibūrimų ir vakarėlių, kurie greičiausiai pasirodys naudingi. Nuo 2024 m. sausio iki balandžio gali būti užmegzti naujos pažintys, kurios padės pakelti jūsų socialinę padėtį. Tai vėl gali pasikartoti  maždaug 2024 m. rugsėjo ir spalio mėn. Patartina susitvarkyti su aukštais ir galingaisiais, kad padidintumėte pelną.

Didelė tikimybė, kad metų pradžioje galite labai gerai suplanuoti savo piniginius ir finansinius reikalus. Bus naujų investicijų planų, kurie gali suteikti jums geresnę grąžą ir pelną. Po 2024 m. birželio gali tekti peržiūrėti investicijų portfelį ir pajamų srauto būdus.

Sunkiai dirbkite, kad pasiektumėte norimų rezultatų versle

Profesionaliems ir verslo darbuotojams 2024 metai greičiausiai bus pasivažinėjimas kalneliais. Naujųjų metų pradžioje prieaugis gali būti pastovus, tačiau maždaug metų viduryje grąža gali tapti lygi ir pastovi. Tada gali būti sunku gauti naujų užduočių, todėl turėsite padvigubinti savo pastangas, kad jūsų karjera ir profesinė sėkmė būtų geresnė. Yra tikimybė antroje metų pusėje dirbti užsienyje, tačiau tai gali būti nustatyta pagal nuopelnus.

Būkite atsargūs dėl savo sveikatos

Kaip sakoma, sveikata yra turtas, Žuvys turi būti atsargesni savo sveikatai 2024 metais. Pagal 2024 metų Žuvų prognozes, Jupiterio tranzitu nusilpusiu Ožiaragio ženklu jūsų imunitetas greičiausiai išliks žemas. Miego trūkumas padidins nuovargį ir galite pajusti, kad jūsų energija ir ištvermė smarkiai sumažėja. Tam rekomenduojama imtis tam tikrų atsargumo priemonių. Vėliau, kai Jupiteris keliaus į Vandenį, turite būti atsargesni dėl fizinio pasirengimo ir jėgos.

Kartu su sveikata taip pat bus ieškoma gerovės kūrimo, o 2024 m. apskritai yra keletas gerų žinių ir patarimų visiems Žuvims. Kadangi metų pradžioje pajamos išaugs, patariama naudoti tas pačias lėšas, kad būtų galima sutaupyti ir kurti turtus. Tai pagerins jūsų banko likutį. Sutaupytus pinigus galite geriau panaudoti per metus.

Nesutarimai su partneriu

Ir galiausiai, kai kalbame apie santuoką ir vedybinį gyvenimą, 2024 metais patariama būti atsargiems. Jei jau susitikinėjate, patariama laikytis atokiau nuo bet kokio asmenybių susidūrimo. Tai gali turėti įtakos jūsų asmeniniams santykiams ir gali sulaikyti jūsų planus susieti vestuvių saitais. Santuokai antroji metų pusė yra geresnė nei pirmoji. Net vedybiniame gyvenime patariama laikytis atokiau nuo ego susidūrimų.